Regionchef

Sökes till Malmö

Vi söker nu en Regionschef i syd då vår nuvarande går vidare till ett annat uppdrag inom bolaget. Regionen består av filialer och kundcenter i Malmö, Lund, Helsingborg, Förslöv, Halmstad, Växjö, Karlskrona, Kalmar och Kristianstad.

Om rollen

Rollen innebära många kundkontakter där du och de lokala cheferna aktivt arbetar för att skapa långsiktiga relationer och lönsamma affärer för såväl Lambertsson som våra kunder. Du kommer också bli ansvarig för att löpande utveckla marknaden och verksamheten inom regionen. Din förmåga att bygga ett starkt team lägger grunden för lönsam tillväxt.

Om dig

Som person tar du initiativ, sätter igång aktiviteter, följer upp och drivs av att leverera goda resultat tillsammans med din personal. Du drivs av ett utpräglat affärsmannaskap kombinerat med kostnadsmedvetenhet på ett involverande sätt.

För att lyckas med tjänsten behöver du ha dokumenterad framgångsrik erfarenhet från ledande befattning. Du har tidigare erfarenhet av att leda din personal på distans samt erfarenhet från ledningsgruppsarbete. Vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund, har ett stort kontaktnät med vana att arbeta med relationer för att skapa långsiktiga affärsmöjligheter. Du drivs av att jobba med utveckling av verksamhet och affärer för att skapa positiva resultat.

Eftersom bygg- och anläggningsbranschen  av tradition är starkt manligt dominerad ser vi särskilt gärna kvinnliga sökande till tjänsten, och personliga egenskaper värderas högt.

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson Erik Junker, Operativ chef 0730-891916

Ansök senast 2022-05-22

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.