Projektledare

Sökes till Helsingborg

Vi behöver förstärka vår avdelning inom byggnadsställning i Halmstad, Förslöv och Helsingborg med en projektledare och söker nu dig som trivs med ett omväxlande arbete med kunden i fokus! Uppdraget är med start omgående och urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Anställningsort är efter överenskommelse på någon av våra ovan nämnda Filialer.

Om rollen

Som projektledare har du en viktig roll i vår verksamhet där din främsta uppgift är att underlätta våra kunders vardag genom att förse dem med fungerande och säkra ställningar och god service. Du ingår i ett team där du är ansvarig för att ta hand om vårt ställningsmaterial med orderhantering, lagersaldon, offerter, beräkningar, uppföljning ute hos kund med syn av ställning och kontakt med både kund och ställningsbyggare.

Om dig

Vi tror att du trivs i en bred roll med varierade arbetsuppgifter och drivs av att ge god service till våra kunder. Du är duktig på att ta egna initiativ har ett högt driv med en vilja av att utveckla affären. Vidare är du en strukturerad person och gillar att ha ordning och reda omkring dig. Service är en självklarhet för dig och du trivs med att ha flera processer igång samtidigt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom bygg -och byggställningsbranschen och tidigare erfarenheter av att driva projekt. Du har ställningsutbildning och grundkunskaper inom entreprenadjuridik samt god datorvana. B-körkort är ett krav.

Eftersom teamet till största del består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden då vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2022-05-29

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.