Servicetekniker med inriktning mekanik

Sökes till Lindome

Till vår anläggning i Lindome söker vi nu en servicetekniker med inriktning mekanik

Om rollen:

Som servicetekniker hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete där du huvudsakligen arbetar med att serva och reparera tornkranar och bygghissar hos våra kunder. Du arbetar även med serviceunderhåll av maskiner i vår verkstad i Lindome.

I din roll kommer du att ingå i vårt serviceteam och ha ett nära samarbete med våra servicechefer, säljare och övriga medarbetare. Du kommer även att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Närheten till teknisk support finns i huset eller ett telefonsamtal bort.

Om dig:

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och service och är en god mekaniker. Det är en fördel om du har jobbat med maskinservice tidigare. Att arbeta systematiskt är viktigt för att lyckas väl i rollen som servicetekniker.

Som person ska du ha lätt för dig att ta till dig både muntliga och skriftliga arbetsinstruktioner, kunna arbeta självgående, ha viljan att lära dig nya saker och kunna utföra ett noggrant arbete. Det krävs att du är utåtriktad, driven och har en god förmåga att samarbeta och gillar att jobba i ett team. Du har en professionell attityd och stort engagemang.

Viktigt för tjänsten:

  • Förståelse och intresse för mekanik
  • God samarbetsförmåga
  • Körkort B, (gärna BE)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Vara bekväm att arbeta på höga höjder

Kontaktperson: Glenn Lindblom, regionchef för Lambertsson Kran Väst, 0733-848720

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2022-08-15

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Vi erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, kranar, moduler och trafikanordningar samt via Glacell även energioptimerade lösningar. Lambertsson är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.