Arbetsledare Trafikanordningar

Sökes till Malmö

Vi söker nu en arbetsledare till vår TA-division i Malmö!

Vi erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt produktsortiment har vi bland annat TMA-bilar, barriärer, avstängnings- och skyltmaterial.

Om rollen

I rollen som arbetsledare kommer du att ansvara för planering och ledning av den dagliga verksamheten samt se till att uthyrning och underhåll av TA-material fungerar. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillse så att kunderna får sina leveranser av material enligt önskemål och på överenskommen tid. Du kommer att ha mycket kundkontakt och fungerar som en rådgivare vid val av TA-material till kunden.

Vidare sköter du fakturering, beställningar av TA-material till depån och hanterar ordrar i vårt uthyrningssystem. Du bidrar med viktig expertkunskap vid vårt anbudsförfarande. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara kontaktperson mot Trafikverket och kommuner.

Om dig

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av TA-material. B-körkort är ett krav. Trafikverkets kravkurser Säkerhet på väg nivå 2 och 3 är meriterande.

Vi tror att du är engagerad och har stor ansvarskänsla för ditt arbete. Du sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Vi värdesätter att du är självgående, organiserad, proaktiv och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du har god datorvana.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med mycket variation, både ute på fältet och inne på kontoret. Hos oss arbetar du i en organisation där vi genom korta beslutsvägar har stor möjlighet till påverkan och ger varandra förtroendet att växa.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-05-26

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Jonny Cederhav, Depåchef

Telefon: 0725-334043

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.