Elektriker

Sökes till Linköping

Nu söker vi dig som är utbildad elektriker till vår elavdelning i Linköping!

Om tjänsten

Som elektriker hos oss på Lambertsson kommer du främst att arbeta med tillfällig el och värme för bygg- och anläggningsindustrin. Du kommer främst att vara ute och hjälpa våra kunder med olika elinstallationer på projekt och arbetsplatser. Vi utför även larm och kamerainstallationer ihop med passersystem. Arbetet innebär även viss service och underhåll av elutrustning i vår verkstad.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad och har stort kundfokus. Du är strukturerad och tycker om ordning och reda. Det är en självklarhet för dig att bidra med engagemang och ett bra samarbete på arbetsplatsen. Du har en utbildning inom el på lägst gymnasienivå och gärna viss erfarenhet som industri- eller installationselektriker. B-Körkort är ett krav.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-06-02

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Göran Lindh, depåchef

Telefon: 0733-37 61 39

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.