Elektriker solel

Sökes till Malmö

Nu söker vi en elektriker till våra solcellsentreprenader och projekt runt om i Skåne!

Om rollen

Som Elektriker inom vår solel avdelning kommer du främst att arbeta med installationer på AC sidan i våra projekt , även konfigurering och driftsättning av växelriktare ingår i arbetsuppgifterna. Våra kunder är fastighetsägare, byggbolag och offentliga sektorn. Som installatör hos oss får du ett fritt arbete där du får vara del i en intressant framtidsbransch.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är även självgående, noggrann och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund.

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. B-körkort är ett krav. Tidigare erfarenhet av solcellsinstallationer är meriterande.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-06-02

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Jan Axelson, Projektledare

Telefon: 0733-37 61 17

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.