Installationselektriker

Sökes till Örebro

Vi förstärker vår organisation och söker nu en Installationselektriker och Serviceelektriker till Glacell i Örebro! Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskilt spetskompetens inom solenergi.

Om rollen

Som elektriker hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion ,rot-projekt, vägbelysningsentreprenader, mindre installationsarbeten och servicejobb och solcellsinstallationer. Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.

Om dig

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har god datorvana och grundläggande kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du utbildning inom mobila arbetsplatsformar, heta arbeten och arbete på väg 1 + 2 är detta meriterande.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-06-02

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Richard Eklund, Projektledare

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.