Projektledare Elinstallation/Service

Sökes till Stockholm

Vi söker en projektledare med bakgrund inom elinstallation till våra projekt i Stockholm/Mälardalen! Placeringsort är Frihamnen.

Om tjänsten
Som projektledare hos oss jobbar du med att leda, fördela och prioritera arbetet för våra service- och installationselektriker. I Stockholm kommer du inledningsvis att jobba framför allt inom vår installationsverksamhet, då vi har antalet pågående projekt i regionen. I arbetet ingår också planering och projektering av el-anläggningar. Som en del i att utveckla vår serviceverksamhet ingår också viss försäljning/kundbearbetning och ett ansvar för att i samråd med överordnad chef sälja in och förhandla fram serviceavtal.

Om dig
Till den här tjänsten söker vi dig som har lång och bred erfarenhet inom elbranschen och som tidigare har jobbat i en arbetsledande funktion. Det är meriterande om du också har erfarenhet av att planera och projektera el-anläggningar. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, ödmjuk och engagerad. Du är strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Då tjänsten till stor del handlar om att bygga och bibehålla goda relationer med kunder, uppdragsgivare och medarbetare ser vi att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du prestigelös och ser det som självklart att hjälpa till där det behövs. Som projektledare hos oss på Lambertsson får du ett utvecklande, roligt och ansvarsfullt jobb!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-07-21

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Mikael Eriksson, Regionchef

Telefon: 0733-37 58 58

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.