Serviceman

Sökes till Lindome

Om rollen
Hos oss på Lambertsson Modul i Lindome kommer du att arbeta främst med anpassning av bodar samt service och underhåll av bodar, vagnar och containrar.

Du kommer arbeta i vår verkstad tillsammans med ett team om sju personer och du bör därför uppskatta att samarbeta med dina kollegor likväl som att själv driva uppgifter som du blir tilldelad.

Arbetet är omväxlande med många olika uppgifter som sker både ute och inomhus.

Arbetet är främst montage i bodar men det förekommer vissa specialanpassningar som att sätta in dörrar och fönster så du bör vara allmänhändig. Ibland monteras kök och våtrumsutrustning och VVS-kunskap är därför meriterande.

Om dig

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och trivs med varierande arbetsuppgifter. Vi ser att du är positiv och har lätt för att samarbeta med olika sorters människor. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du är ordningsam, serviceinriktad och anstränger dig för att leverera kvalité till kund.

Kvalifikationer:

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbeten
  • B-körkort

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-08-09

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Emma Kullenberg, Depåchef

Telefon: 0733-84 87 37

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.