Regionchef Rental Mellersta

Sökes till Linköping, Norrköping alt Örebro

Vår chef för region Mellersta kommer att gå i pension och vi söker nu hans efterträdare.

Som ansvarig chef för region mellersta blir ditt uppdrag att tillsammans med dina underställda depåchefer stärka varumärket Lambertsson och göra Lambertsson till den bästa leverantören av byggrelaterade tjänster inom hela regionen! Detta kommer innebära många kundkontakter där du och de lokala depåcheferna aktivt arbetar för att skapa långsiktiga relationer och lönsamma affärer med marknaden. Genom ett strukturerat ledarskap arbetar du för att utöka tjänsteutbudet och bearbeta kunder. Du kommer också bli ansvarig för att löpande utveckla och organisera verksamheten inom regionen.

För att lyckas med tjänsten behöver du ha dokumenterad erfarenhet från ledande befattning. Du har tidigare erfarenhet av att leda underställda chefer på distans samt erfarenhet från ledningsgruppsarbete.

Du har ett välutvecklat affärsmannaskap med en hög grad av kostnadsmedvetenhet.

Som person tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera goda resultat tillsammans med underställd personal. Vidare har du ett stort engagemang för ditt arbete och förmågan att kunna jobba självständigt. Du är flexibel och har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Har du kännedom om bygg eller närliggande branscher ser vi det som ett plus. God datavana erfordras, körkort klass B är ett krav. Vidare behärskar du engelska i tal och skrift. Då vi arbetar nära våra kunder och deras projekt behöver du ha företagsekonomisk kännedom.

Placeringsort blir Linköping, Norrköping eller Örebro

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-08-31

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Martin Lindström, Divisionschef

Telefon: 0733-84 76 35

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.