Depåpersonal

Sökes till Förslöv

Till vår depå i Förslöv söker vi dig med maskinkunskap och ett stort engagemang som vill vara delaktig i vår väg mot branschens bästa leverantör! 

Om rollen
Du arbetar med reparationer, service och rengöring av våra bygg- och anläggningsmaskiner. Du arbetar även i vår returmottagning, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning av uthyrda maskiner och material. Du kommer att ingå i ett arbetslag vilket innebär att man emellanåt får stötta varandra i olika arbetsuppgifter. En relevant bakgrund kan vara t ex bilmekaniker eller maskinreparatör.

Om dig
Vi söker dig med god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten. Du tycker om att ta personligt ansvar och trivs i en roll där du har varierade arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till våra kunder. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Datavana och körkort klass B är ett krav.

Vårt erbjudande
Hos oss får du ett arbete som är självständigt och omväxlande med möjlighet att vara delaktig i att utveckla vår depå.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-08-25

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Magnus Lindgren, Regionchef

Telefon: 0725-33 47 99

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.