Elektriker

Sökes till Norrköping

Vi förstärker vår organisation och söker nu en elektriker till Lambertsson i Norrköping!

Om rollen

Din roll blir att arbeta med installationer av tillfällig El på byggarbetsplatser samt vid andra tillfälliga anläggningar. I tjänsten ingår även arbete med belysning, värme, klimatkontroll, passersystem, larm samt data/fiber.

Vi utför också service och reparation av vårt uthyrningsmaterial samt installerar tillfällig värme. Som elektriker träffar du dagligen våra kunder och stöttar dem med problemlösning. I rollen ingår självständigt arbete med frihet under ansvar, du kommer att ha tillgång till servicebil och utföra uppdrag huvudsakligen i regionen. Vissa resor kan förekomma.

Om dig

Du har en 3-årig yrkesutbildning inom el samt ECY-certifikat och tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker. Lägst 3 års branschvana. B-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande för tjänsten är BE körkort samt dokumenterade kunskaper inom Tele/Data/Larm samt dokumenterade kunskaper inom vvs.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

(Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därför alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering).

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-11-17

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Magnus Lundh, Depåchef

Telefon: 070-2034982

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.