Projektledare Elinstallation

Sökes till Malmö

Nu söker vi en driven projektledare till vår entreprenadverksamhet i Malmö med omnejd.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att du kommer att leda och fördela arbetet för våra installationselektriker på depån i Malmö. Du kommer även att arbeta med att vara ute på fältet för att dimensionera och kalkylera olika el-uppdrag åt våra kunder. Du kommer att driva egna elinstallationsprojekt med fokus på i första hand nyproducerade fastigheter, ROT- och servicearbeten. 

Om dig

Vi söker dig som har både lång och bred erfarenhet av att arbeta med el samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Som person är du ansvarsfull och plikttrogen. Du är organiserad, strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Det är även viktigt att du är prestigelös och har god social kompetens. Vidare är du duktig på att bygga goda affärsrelationer och har förmåga att skapa delaktighet och engagemang hos övriga medarbetare.

Du har tidigare erfarenhet av projektledning, och av att planera och projektera el-anläggningar. Vidare har du god vana vid att arbeta i Windows-miljö. Erfarenhet av affärssystemet Entré är meriterande. Dokumenterad utbildning inom el på lägst gymnasienivå samt körkort med minst klass B är ett krav. Har du allmän behörighet är detta meriterande.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-07-31

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Tobias Jönsson, Regionchef

Telefon: 0733-37 61 11

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.