Serviceman

Sökes till Göteborg

Om rollen

I rollen som serviceman hos oss kommer du främst att arbeta i vår returmottagning, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning av hyrda maskiner/material, registrering av returnerat material i vårt bokningssystem samt lastning och lossning av leveranser. Du kommer att leverera material till våra kunder och utföra mindre reparationer, service och rengöring av våra bygg- och anläggningsmaskiner.

Om dig

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och att du kan axla både frihet och ansvar i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Du tar egna initiativ samt stort ansvar när det gäller att leverera den bästa lösningen till kund. Arbetet innebär ett nära samarbete med dina kollegor, därför är det viktigt att du är samarbetsorienterad och vill stödja andra i strävan att uppnå gemensamma mål. Du har god maskinkännedom och ett tekniskt intresse, truckkort ser vi som meriterande. Datavana och B-körkort är ett krav.

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-09-27

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Patrik Christensen, Kundcenterchef

Telefon: 0725-33 30 94

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.