Caisa Rosén

Depåchef Rental i Förslöv och Halmstad

Berätta om ditt jobb.

Jag jobbar som depåchef och är ansvarig för depåerna i Förslöv och Halmstad. Mitt jobb innebär allt mellan himmel och jord. I stora drag ligger det på mitt ansvar, förutom alla ekonomiska aspekter, att medarbetare känner sig delaktiga och nöjda, att vi jobbar för att öka externmarknaden samt givetvis vårda och behålla de kunder vi har.

Det bästa med att jobba på Lambertsson är miljön och människorna.

Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan?

Sedan 2007 har jag jobbat som försäljningschef, varav merparten av denna tid på Hitta.se. Under mitt sista år på Hitta.se kände jag väldigt starkt att jag hade gjort mitt i branschen. Jag kunde jobbet på mina 10 fingrar och gjorde det fantastiskt bra, men vardagen blev lite tråkig efter alla dessa år. Jag behövde en ny utmaning helt enkelt. Så när det var dags för mig att återgå i arbetslivet i augusti 2015, efter att jag varit mammaledig med vårt andra barn, så var mitt mål att göra något helt annorlunda mot vad jag gjort tidigare. Och det kan man verkligen säga att detta är! Att ge mig in i en bransch som jag inte alls jobbat i eller har så mycket erfarenhet av (handen på hjärtat, jag kan knappt skruva upp en tavla hemma) skrämmer mig inte alls. Alla är nya någon gång, det handlar bara om hur villig man är att lära sig. Att söka ett jobb som chef var för mig ganska naturligt. Jag tycker det är fantastiskt roligt att jobba med människor, att ha ansvar över en verksamhet samt att göra affärer är nästan ett måste för en målmedveten och resultatfokuserad person som mig.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson?

Det bästa med att jobba på Lambertsson är miljön och människorna. Hitta.se och Lambertsson skiljer sig väldigt där det sistnämnda är betydligt mer harmoniskt och jordnära, något som passar mig bra. Det är roligt att lära sig göra affärer på ett annat sätt med en annan infallsvinkel, och det är roligt att lära känna mina medarbetare på depåerna för att klura ut vad deras drivkraft och motivation är. Samt att jag nu faktiskt vet vad en bilmaskin är (stavning fortfarande något osäkert). Kan ni kanske gissa att det kom ett leende eller två från medarbetarna på depån när jag min första vecka trodde att man hade en bilmaskin när man meckade med bilar. Märkliga mojäng, ska den få plats under en motorhuv? Nåväl, om jag redan lärt mig så mycket efter snart tre månader, så skall de bli fantastiskt roligt att se vad jag kan om ett år!

Andra medarbetarhistorier

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Johan Enarsson

Depåchef i Förslöv

Bli en av oss på Lambertsson

Är du sugen på nytt jobb? Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Hitta ditt nästa jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.