Lena Helgesson

Depåchef Rental i Lindome

Berätta om ditt jobb.

Som depåchef på Rental ansvarar jag för flera yrkesgrupper: säljare, administratörer, service- och verkstadsmän. Tillsammans är vårt mål att bli branschens bästa leverantör. Då menar jag inte att leverera maskiner av högsta kvalitet för det är en självklarhet, utan att få alla att samverka och ge kunden bästa tänkbara service genom personligt engagemang. Variationen i att arbeta målmedvetet med egen personal samt alla kundkontakter och möten, ofta på deras byggarbetsplats, är väldigt stimulerande och omväxlande.

Att vara delaktig i så hög grad i många spännande byggprojekt är oerhört spännande.

Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan?

Jag har haft förmånen att under mina många arbetsår pröva på flera olika branscher, oftast i en ledande position. Rese- och försäkringsbranschen samt transport och logistik, i bland annat Göteborgs hamn. Den röda tråden har dock alltid varit försäljning och service samt personalansvar. Lambertssons kravprofil inför anställning av ny depåchef gick rakt in i hjärtat. Att dessutom få möjlighet att lära mig en helt ny bransch inom byggsektorn blev ett extra plus då nya utmaningar alltid har tilltalat mig.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson?

Att vara delaktig i så hög grad i många spännande byggprojekt är oerhört spännande.

Samarbetet med övriga avdelningar inom Lambertsson. Förutom min avdelning som hyr ut alla typer av byggrelaterade maskiner, ställningar, grindar etc. finns Lambertsson El, Bod, TA och Kran som gör att vi kan erbjuda kunden helhetslösningar under hela projekttiden från start till mål. Lambertssons bredd och kompetens helt enkelt!

Andra medarbetarhistorier

Andreas Engström

Säljare i Lindome

Magnus Åkesson

Vägdriftsarbetare i Helsingborg

Caisa Rosén

Depåchef Rental i Förslöv och Halmstad

Bli en av oss på Lambertsson

Är du sugen på nytt jobb? Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Hitta ditt nästa jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.