Staffan Martinsson

Arbetsledare Modul i Ängelholm

Berätta om ditt jobb. 

Jag jobbar som arbetsledare på Modul i Ängelholm. Som arbetsledare planerar jag dagarna för 4 montörer som både jobbar ute, och inne på depån. Jag har också kontakt med olika arbetsplatser för att planera t.ex. en bodetablering. Sitter lite som spindeln i nätet och planerar fram en bra lösning tillsammans med våra kunder på hur en bodetablering som passar just deras arbetsplats kan se ut.

Oftast får jag köra ut så att jag kan få en bild av hur det ser ut där bodarna ska stå. Om där är vatten och avlopp, och om det går att komma in med kranbilarna. Sen har jag kontakten med Cliffton för transporter av bland annat bodar, containrar och toaletter.

Sen har jag mycket bra och roliga arbetskamrater och det betyder mycket för trivselns skull.


Hur kom det sig att du började jobba på Lambertsson och vad gjorde du innan? 

Jag började som snickarlärling på Peab byggservice i Förslöv 1985. Där var jag i 14 år, men 1999 kände att jag ville prova på något nytt och fick jobb på Lambertsson i Förslöv som montör där jag körde servicebilen och monterade bodar i 11 år. När det blev aktuellt att flytta in bod-avdelningen till Ängelholm 2010, blev jag tillfrågad om jag ville bli arbetsledare och här är jag fortfarande.

Vad är det bästa med att jobba på Lambertsson? 

Att jobba inom Lambertsson är stimulerande, ingen dag är den andra lik, man känner att man kan utvecklas som person och jag har ett mycket gott förtroende för min närmsta chef. Sen har jag mycket bra och roliga arbetskamrater och det betyder mycket för trivselns skull.

Andra medarbetarhistorier

Asim Osmancevic

Kranförare i Malmö

Martina Lindström

TA-planritare/arbetsledare TA i Ängelholm

Johan Enarsson

Depåchef i Förslöv

Bli en av oss på Lambertsson

Är du sugen på nytt jobb? Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Hitta ditt nästa jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.