Människorna på Lambertsson

Jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga är Lambertssons kärnvärden och det som bäst beskriver oss som personer, vad vi står för och hur vi jobbar.

Lambertsson är det personliga företaget som sätter människan i centrum. För oss är det viktigt att vara delaktiga, kunna utvecklas och tycka att det är roligt att gå till jobbet. Genom korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan ger vi varandra förtroendet att växa. Tillsammans utvecklar vi vår verksamhet.

Senaste Medarbetareberättelser

Sara Klarin Nilsson

Arbetsledare TA i Malmö

Alexander Mannsdorff

Säljare Modul i Malmö

Emma Engerby Jönsson

Regional administratör i Malmö

Våra Kärnvärden - din trygghet

JUPP är en förkortning av våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. JUPP beskriver hur vi är som personer, vad vi står för, hur vi jobbar, vad vi kan åstadkomma och vad vi vill bli uppfattade som. I alla delar av vår verksamhet arbetar vi aktivt med våra kärnvärden.

Jordnära

Vi arbetar nära våra kunder. Innan vi åtar oss ett uppdrag ska vi veta att vi har tillgång till de resurser som krävs för att göra ett bra arbete. Vi kända för ha ett jordnära arbetssätt med korta beslutsvägar och vara lyhörda för kundernas intressen.

Utvecklande

Vi är nyskapande, flexibla och ständigt förbättra oss. Vi tar vara på våra medarbetares kompetens och erbjuda goda möjligheter till utveckling. Vi är engagerade och medverkar till vår positiva utveckling.

Personliga

Vi är det personliga företaget. Genom en ärlig och förtroendefull dialog med våra kunder och leverantörer skapar vi och bibehåller långvariga och goda relationer.

Pålitliga

Känn dig trygg när du anlitar Lambertsson. Vi uppträder alltid med god affärsetik och kompetens. Vi har en god planering och hålla utlovade tider. Vi uppfyller lagar och krav, väljer bästa möjliga teknik och prioritera förnyelsebara resurser.

Bli en av oss i Lambertsson

Är du redo att utvecklas till nästa steg? Lambertsson letar ständigt efter
nya kompetenta och engagerade medarbetare till vårt arbetslag.

Hitta ditt nästa jobb
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.