Säljare

Sökes till Göteborg

Nu söker vi en relationsskapande säljare till Göteborg med omnejd, med placering i Lindome! Som säljare hos oss har du en viktig funktion där du genom goda kundrelationer bidrar till att stärka Lambertssons varumärke och vår positionering på marknaden. Det gör du genom ett flitigt nätverkande, samt genom ett strukturerat och effektivt bearbetande av våra kunder, både befintliga och nya.

I rollen som säljare hos oss har du kontakt med kunder som på olika sätt är verksamma inom bygg- och anläggningsindustrin. Ditt arbete innebär en hel del kundbesök och försäljningsarbete gentemot arbetsplatser och projekt. Då tjänsten spänner över alla våra divisioner (Rental, El och TA) kommer du att arbeta med försäljning inom områdena byggmaskiner, ställningar, liftar, byggström, elinstallation, solenergi och trafikavstängning. Du har i din roll ett nära samarbete med våra säljare inom uthyrningen, vilka fungerar både som ett stöd och som en resurs i ditt dagliga arbete, då dem har en unik specialistkunskap inom vårt produktsortiment.

Du som söker bör ha säljerfarenhet från tjänsteförsäljning eller projektförsäljning inom B2B. På Lambertsson arbetar vi nära våra kunder och deras projekt. För att kunna stötta våra kunder i att hitta bra och kostnadseffektiva lösningar är det en fördel om du känner till byggprocessen så att du kan ställa de rätta frågorna.

Som person har du ett stort engagemang och brinner för att hitta bra lösningar till kund. Du är förtroendeingivande i dialogen med kund och har en naturlig fallenhet för att skapa långsiktiga och lönsamma relationer. Du är målmedveten och engageras av du känner att du bidrar till företagets resultat. Du har lätt för att samarbeta med andra, både med kunder och kollegor, och är mottaglig för nya idéer som kan bidra till att utveckla verksamheten.

Hos oss får du en utvecklande och omväxlande tjänst inom en rolig och spännande bransch. Du representerar Lambertsson, som är ett välkänt varumärke inom Rental, och tillhörande Peab-koncernen. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och mycket olika kontaktytor med stort eget utrymme.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-01-21

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Lena Helgesson, Depåchef

Telefon: 0733-37 60 30

Fler lediga jobb

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.