Örebro

Vår depå i Örebro erbjuder maskiner till uthyrning och byggnadsrelaterad tjänster för att finna rätt lösning till just dig.

När ni hyr av hos kan ni räkna med ett brett och komplett sortiment högklassig utrustning, ett team av branschexperter till er tjänst och service för att hålla ditt projekt igång.

Vi på Lambertsson tjänar hela byggsektorn från entreprenörer och byggföretag, industrikunder och naturligtvis kommuner, landsting och myndigheter.

Kontakta oss eller besök depån för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig på ditt pågående eller nästa projekt.

Information

 

Adress
Osmundgatan 14, 703 63 Örebro
Telefon
019-19 53 65
Öppettider
mån-fre 06:45-16:00

Kontakt

Växel - Örebro depå

Växeltelefon

Telefon: 019-19 53 65

Tjänster som erbjuds på depån

Maskinuthyrning

Utforska Lambertssons breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver en hel maskinpark till det större projektet har vi det du behöver.

Säkerhetskonceptet - Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

El och klimat

Division El innehåller tjänster inom tillfällig el, värme, klimat, fiber och energioptimering. Vi kartlägger ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, koner, skyltar m.m.

3PL - Tredjepartslogistik

Om du prioriterar kostnadseffektivitet, hög produktivitet och reducerat slöseri kan du anlita oss som er tredjepartslogistik partner. Med 3PL omhändertar vi oklarheterna inom logistiken på byggarbetsplatsen och formar bygget till en högproduktiv arbetsplats.

Närliggande depåer

Eskilstuna

Kjulavägen 25, 633 52 Eskilstuna

Läs mer

Västerås

Tunbytorpsgatan 35, 721 37 Västerås

Läs mer

Karlstad

Sågverksgatan 43, 652 21 Karlstad

Läs mer
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.