Trollhättan

Vår depå i Trollhättan erbjuder maskiner till uthyrning och byggnadsrelaterad tjänster för att finna rätt lösning till just dig.

När du hyr av hos får du tillgång till ett komplett sortiment av utrustning och maskiner av den högsta standarden. Vårt team av branschexperter till er tjänst för att hålla projektet igång utan driftstopp.

Vi på Lambertsson tjänar hela byggsektorn från entreprenörer och byggföretag, industrikunder och naturligtvis kommuner, landsting och myndigheter.

Kontakta oss eller besök depån för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig på ditt pågående eller nästa projekt.

Information

Adress
Grafitvägen 14C, 461 38 Trollhättan
Telefon
0733-37 37 74
Öppettider
mån-fre 06:45-16:00

Kontakt

Trollhättan

Växeltelefon

Telefon: 031-99 60 67

Tjänster som erbjuds på depån

Professionell maskinuthyrning till ditt projekt

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Säkerhetskonceptet - Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

El och klimat

Division El innehåller tjänster inom tillfällig el, värme, klimat, fiber och energioptimering. Vi kartlägger ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Närliggande depåer

Göteborg - Ringön

Järnmalmsgatan 1, 417 07 Göteborg

Göteborg - Lindome

Östra Lindomevägen 50, 437 34 Lindome

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.