WBM hyrkranar öppnar ny mobilkransdepå

För att bättre kunna serva våra kunder på ett bra sätt öppnar vi en mobilkransdepå nordväst om Stockholm.

Vi är samlokaliserade med Lambertsson Krans tornkrans- och hissuthyrning i Bro. Initialt kommer våra två nyinvesterade mobilkranar att utgå från denna depå. Kranarna är i storlek 70 tons respektive 130 tons mobilkran av märket Tadano.

WBM hyrkranar är det varumärket som Lambertsson Krans mobilkransverksamhet arbetar under i Stockholmsområdet. I södra Sverige arbetar vi under varumärkena Bärarelaget Krancenter respektive Ralling.

Mobilkranar

Vid behov av kranlyft har vi alltid en lösning för dig. Med 50 mobilkranar, larvkranar, kranbilar, teleporter och truckar till uthyrning. Vi utför även tunga lyft och tunggodshantering.

WBM Hyrkranar

Wbm Hyrkranar är det självklara valet för byggföretag och industrier i Stockholmsregionen vid behov av kranlyft med mobilkran. Vi hyr ut regionens modernaste mobilkranar med lyftkapacitet upp till 220 ton.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Allt du behöver veta om vibrationer i arbetet

Vibrerande verktyg och maskiner innebär risk för ohälsa. Vibrationer påverkar kroppen på olika sätt och delas därför upp i två huvudtyper; hand- och armvibrationer och helkropps-vibrationer.

Glacell samlar kraft åt HIF:s hejarklack

Glacell ska se till att vårsolen lyser upp den nyinvigda arenan Olympia i Helsingborg. I april påbörjar Glacell installationen av solceller på taket till södra läktaren, där Helsingborgs IF:s mest hängivna supportrar brukar stå.

Vi utökar vår klimatsmarta maskinpark

Byggbranschen behöver minska sin miljöpåverkan, bland annat genom att sänka anläggningsmaskinernas utsläpp. Vi på Lambertsson vill bidra till en hållbar utveckling och investerar därför i fler eldrivna maskiner.

Glacell monterar solceller i unikt fasadprojekt

Glacell har just påbörjat installationen av solceller på fasaden till Flustret, den nyskapande entrébyggnaden till stadsdelen Vallastaden i Linköping.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.