Installationer

Vår division Glacell hjälper dig med lösningar inom installation, reservkraft, solenergi, vägbelysning, data/tele. Glacell kommer gärna in tidigt i processen för att utforska era specifika behov och göra ert projekt så framgångsrikt och lönsamt som möjligt.

Elinstallation

När det kommer till elinstallationer behöver du bara en kontakt. Glacell utför alla dina elinstallationer från början till slut. Med djupgående kunskaper i olika projektformer, både totalentreprenader som samberkansentreprenader kan Glacell bistår dig som kund hela vägen.

Installera reservkraft

För dina behov av reservkraft finner Glacell alltid en lösning. Vid reservkraft för fastighet eller container erbjuder Glacell både flexibla paketlösningar och stationära installationer.

El från solenergi

Glacell är en av Sveriges största aktörer inom solcellsmarknaden och har ett heltäckande utbud av tjänster inom solenergi. Glacell tar hand om helheten och hjälp till med solenergiberäkning, inköp av solceller, montering, service och underhåll.

Modern vägbelysning

Glacell hjälper dig i alla typer av belysningsprojekt från den stora Europvägen till de mindre lokalgatorna och är med dig från början till godkänd slutbesiktning. Glacell servar dig med ljusberäkningar, dimensionering och konsultering.

Pålitlig data/tele

Glacell håller i alla trådar och utför installationer av fiber, larm och datanätverk efter dina behov med hög grad av support och service.

Kontakta gärna Glacell

Hos Glacell hittar alltid en lösning för dina behov inom
el, tele/data, fiber och solenergi.

Gå vidare till Glacell

Relaterade tjänster

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Energioptimering

Lambertsson arbetar ständigt för att minska miljöpåverkan. Vi har därför utvecklat energioptimeringssystemet L-CTRL för att på ett kostnadseffektivt sätt bidra till ett bättre beteende.

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.