Installationer

Vår division Glacell hjälper dig med lösningar inom installation, reservkraft, solenergi, vägbelysning, data/tele. Glacell kommer gärna in tidigt i processen för att utforska era specifika behov och göra ert projekt så framgångsrikt och lönsamt som möjligt.

Elinstallation

När det kommer till elinstallationer behöver du bara en kontakt. Glacell utför alla dina elinstallationer från början till slut. Med djupgående kunskaper i olika projektformer, både totalentreprenader som samberkansentreprenader kan Glacell bistår dig som kund hela vägen.

Installera reservkraft

För dina behov av reservkraft finner Glacell alltid en lösning. Vid reservkraft för fastighet eller container erbjuder Glacell både flexibla paketlösningar och stationära installationer.

El från solenergi

Glacell är en av Sveriges största aktörer inom solcellsmarknaden och har ett heltäckande utbud av tjänster inom solenergi. Glacell tar hand om helheten och hjälp till med solenergiberäkning, inköp av solceller, montering, service och underhåll.

Modern vägbelysning

Glacell hjälper dig i alla typer av belysningsprojekt från den stora Europvägen till de mindre lokalgatorna och är med dig från början till godkänd slutbesiktning. Glacell servar dig med ljusberäkningar, dimensionering och konsultering.

Pålitlig data/tele

Glacell håller i alla trådar och utför installationer av fiber, larm och datanätverk efter dina behov med hög grad av support och service.

Kontakta gärna Glacell

Hos Glacell hittar alltid en lösning för dina behov inom
el, tele/data, fiber och solenergi.

Gå vidare till Glacell

Relaterade tjänster

El och klimat

Division El innehåller tjänster inom tillfällig el, värme, klimat, fiber och energioptimering. Vi kartlägger ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.