Tillfällig el

Vi på Lambertsson kan hjälpa dig att kartlägga ditt behov av byggkraft från start till slut och bistår med beräkningar, dimensionering, leverans och montage utförda av kunniga yrkesmän.

Elinstallation

Vi hjälper dig få igång en stabil, kostnadseffektiv tillfällig elanläggning till ditt byggprojekt, helt anpassad efter ditt behov. Vi agera el konsult och installatör vid stora anläggningar, event och vägbelysningentreprenader.

Helhetslösningar

Vid komplexa projekt som tunnelbyggen, erbjuder vi helhetslösningar som innehåller allt ni kan tänka er för ert projekt från kraftförsörjning till betongvärme/kyla.

Kartläggning av energianvändning

En kartläggning av projektets energianvändning skapar en överblick över hur mycket byggkraft ni behöver och visar vilka utrustningar som mest energikrävande. Kartläggning skapar en solid grund i projektet och bidrar till kostnadseffektiva resultat.

För- och färdiganmälan

Vi hjälper till med för- och färdiganmälan till nätägare samt kontakt med energileverantören.

Potentiell besparing med optimering

Vi arbetar även mycket med energioptimering som vid längre projektperioder verkligen lönar sig.

Produkter inom tillfällig el

Elverk

Läs mer

Elcentraler

Läs mer

Elväskor

Läs mer

Under- och fördelningscentraler

Läs mer

Kontakta oss

Hitta närmaste depå dig och kom ett steg närmare en lösning.

Till depåer

Relaterade tjänster

Energioptimering

Lambertsson arbetar ständigt för att minska miljöpåverkan. Vi har därför utvecklat energioptimeringssystemet L-CTRL för att på ett kostnadseffektivt sätt bidra till ett bättre beteende.

Läs mer om energioptimering

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Läs mer om bodetablering

Säkerhetskonceptet - Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Läs mer om säkerhet och skalskydd