E-faktura och PDF-faktura

För att förenkla våra kunders hantering av fakturor erbjuder vi på Lambertsson Sverige AB våra kunder att antingen ta emot e-faktura från oss genom vår samarbetspartner InExchange, eller PDF-faktura som är ett annat alternativ till dig som inte vill ha en pappersavi eller ännu inte har möjligheten att ta emot e-faktura.

E-faktura

Med EDI skickas fakturorna elektroniskt direkt till företagets ekonomisystem. EDI sparar administration, minskar risken för manuella fel och har mindre påverkan på miljön.

De fakturaformat vi kan erbjuda är Svefaktura eller SMSlxml1.2.2.
För att kunna ta emot EDI-fakturor från Lambertsson Sverige AB behöver ditt företag ha ett ekonomisystem som kan hantera elektroniska fakturor och du som kund behöver vara upplagd och aktiverad på Peabs e-fakturaplattform.

Vill du ha din faktura förkonterad så kan vi även ordna det.

Kontakta vår personal på närmaste Lambertssondepå eller skicka ett e-postmeddelande till e-anslutningar@peab.se om du vill få e-fakturor från Lambertsson Sverige AB.

PDF-faktura via e-post

Faktura via E-post ser ut som pappersfakturan. PDF-fakturan kommer till er någon dag tidigare än om den sänds via traditionell post.

Om du föredrar att få din faktura i PDF-format skickad direkt till en mailadress kan du kontakta antingen vår personal på närmaste Lambertssondepå eller vår Support på telefon +46(0)101-500 410, alternativt skicka ett e-postmeddelande till support@lambertsson.com.

Den fakturan som du annars skulle få på papper kommer nu direkt till din email oavsett vart du befinner dig.

Fördelen med PDF-faktura är att underlagen är lika tydliga som en pappersfaktura men kan smidigt hanteras i digitalt format. PDF-faktura är också ett bra miljöval eftersom vi sparar på både papper, tryck och transport dessutom är PDF-faktura gratis.

Utöver den vanliga månadsfaktureringen erbjuder vi också veckofakturering till E-fakturakunder.

Vid veckofakturering är det försäljningar och avslutade hyror som faktureras. Vill du ha veckofaktura kontaktar du din närmaste Lambertssondepå för mer information.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.