Tillfällig trafikanordning

Lambertsson TA erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. Inom produktsortimentet finner ni:

  • TMA-bilar
  • Trafikbuffert
  • Barriärer
  • Vägkoner
  • Avstängning
  • Skyltmaterial m.m.

Vi ordnar TA-planen åt dig

För arbeten på Trafikverkets vägar och många kommunala gator krävs en trafikanordningsplan, (TA-plan) innan arbete får påbörjas. Vi kan hjälpa dig med att ta fram TA-planen och få den godkänd så kan du ägna dig åt ditt egentliga arbete.

För att underlätta ytterligare för dig som kund producerar vi snabbt anpassade hänvisningsskyltar och vi erbjuder montage av allt skyltmaterial för ert behov på respektive projekt.

Vår personal har genomgått de kravutbildningar som krävs för att arbeta både på statliga vägar och kommunala gator. Vi arbetar alltid på ett säkert och genomtänkt sätt och vi säkerställer ditt arbete på eller på sidan av vägen under hela arbetstiden. 

Lambertsson utför kostnadseffektiva lösningar avseende trafikanordningar och skyltning.

Relaterade tjänster

3PL - Tredjepartslogistik

Om du prioriterar kostnadseffektivitet, hög produktivitet och reducerat slöseri kan du anlita oss som er tredjepartslogistik partner. Med 3PL omhändertar vi oklarheterna inom logistiken på byggarbetsplatsen och formar bygget till en högproduktiv arbetsplats.

Läs mer om tredjepartslogistik

Personalliggare

Hyr enkelt en elektronisk registreringsbox till ditt ROT-projekt och till det större projektet skapar vi en helhetslösning för säker passering av både personal och materielleveranser.

Läs mer om personalliggare

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Läs mer om bodetablering