Flexibel tillslutning av byggarbetsplatsen

Innovativ systemlösning som är hållbar genom hela projektet

Vår flexibla tillslutning är det främsta valet för våra kunder när man vill ha en lösning som främjar miljö och hållbarhet, ger en förbättrad arbetsmiljö och säkerhet på byggarbetsplatsen. Vi erbjuder flexibel tillslutning med färre processer, enklare hantering, minskad risk och en bättre totalekonomi för hela byggprojektet. Modulerna har dessutom utvecklats och testats för att klara det hårda klimatet, byggnormerna och marknadskraven i norra Europa.

Kontakta oss

Monteras och anpassas efter behov

Dörrarna och portarna består av återvinningsbara och energisparande moduler som är justerbara och kan anpassas efter alla byggnader såväl inomhus som utomhus

Skyddar mot damm och buller

Våra tillfälliga väggar kan vara nödvändiga på byggarbetsplatser som ska behålla sin dagliga funktion. Vid fasadrenoveringar i lägenheter utgör tillslutningen ett effektivt skydd mot slip och byggdamm och har en ljuddämpande effekt.

Tillfällig avskärmning och skyddsräcken

Modulerna kan kombineras för att tillsluta alla storlekar i konstruktionen på fasader. Om det finns behov att upprätta en kortvarig öppning kan en eller flera moduler enkelt demonteras och återmonteras när det behövs, vilket ger maximal flexibilitet genom hela byggprocessen.

Lösningar för alla tillfällen

Våra tillfälliga skiljeväggar kan vara nödvändiga på byggarbetsplatser som ska behålla sin dagliga funktion- till exempel sjukhus, fabriker, flygplatser och skolor eller till uppdelning av lageranläggningar. De kan även användas i livsmedels-och läkemedelsindustrin och där man endast får använda oorganiska byggmaterial.

 

Monteras och anpassas efter behov

Altiflex systemet består av fönster- och dörrmoduler i olika storlekar som kan anpassas i höjd och bredd så att de effektivt förseglar alla öppningar i bygget mot väder och vind.

Fasader

Modulerna ger en effektiv fasadtillslutning som säkerställer en god totalekonomi. De skapar dessutom ett professionellt intryck eftersom bygget ser presentabelt ut redan tidigt i byggfasen.

Tillfälliga väggar

Tillfälliga väggar kan vara nödvändiga på byggarbetsplatser i byggnader som ska behålla sin dagliga funktion, till exempel sjukhus, fabriker, flygplatser och skolor eller till uppdelning av lageranläggningar.

Dörrar och portar

Dörrar och portar från Altiflex utgör en effektiv och robust avspärrning av tillfartsvägar och ingångar till byggplatsen.

Mobila förvaringsutrymmen

Förvaringsutrymmet består av återvinningsbara och energisparande moduler och kan utrustas med hyllor, krokar, ljus, el, värme och ventilation.

Läs mer

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Tjänster för att få jobbet gjort

Vår styrka ligger i vår helhetslösningar. Då vi kan vara med från starten av ett projekt med planering till slutet. Vi ser till att göra rätt från början, reducera riskerna för fördröjning och få ett kostnadseffektivt projekt.

Om oss

Lambertsson, en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.

Kontakta oss

Hitta ditt närmaste kundcenter och kom ett steg närmare en lösning.

Till våra kundcenter
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.