Lambertsson Kran - uthyrning av byggkranar och bygghissar

Lambertsson Kran AB är Nordens största leverantör av krantjänster. Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från den minsta bygghissen till marknadens största kranar.

På Lambertsson Kran kan vi erbjuda dig ett allt ifrån byggnadskranar mellan 30 och 900 tonmeter, moderna mobilkranar mellan 30 och 450 tons lyftkapacitet, kranbilar med kapacitet 17-150 tonmeter till bygghissar med en kapacitet på upp till 24 personer.

Med mer än 600 operativa byggkranar, kranbilar och bygghissar har vi resurser för alla typer av uppdrag. Vi har stor erfarenhet i planering av arbetsplatsens logistik och erbjuder även serviceavtal för underhåll.

Byggkranar

Ta reda på hur nordens största kranuthyrare kan hjälpa dig med ditt projekt. Med 400 byggkranar mellan 30 och 900 tonmeter till uthyrning och försäljning har vi den rätta lösningen till dig.

Bygghissar

Hyr kuggstångshissar och hydraulhissar för att skapa goda förutsättningar till en fungerande vertikal logistik och effektivisera transport av människor och material till högre höjder.

Mobilkranar

Vid behov av kranlyft har vi alltid en lösning för dig. Med 50 mobilkranar, larvkranar, kranbilar, teleporter och truckar till uthyrning. Vi utför även tunga lyft och tunggodshantering.

Få tillgång till Nordens största kranpark

Planering

För att säkerställa kvalitet och funktion använder vi oss av CAD-program i projekteringsfasen. Med detta som hjälp tar vi fram uppställningsritningar med millimeterprecision i en simulerad miljö.

Logistik

Våra säljare/uthyrare har stor erfarenhet i planering av arbetsplatsens logistik för kran och hiss. För att ta fram den bästa lösningen arbetar vi nära kunden.

Service

Med lång erfarenhet och kompetent personal har vi byggt upp en effektiv serviceorganisation. Genom välutrustade verkstäder och servicebilar säkerställs tillgänglighet och hög produktivitet.

Europakranar - Försäljning av byggkranar

På Lambertsson hyr vi inte bara ut kranar, vi jobbar också med försäljning av nya och begagnade kranar under namnet Europakranar. Lambertsson har agenturen för Potain, som är en av världens största krantillverkare. Lagret för Europakranar finns i Göteborg.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.