Smarta tjänster för ditt byggprojekt

Lambertssons styrka ligger i framgångsrika och lönsamma helhetslösningar. Vi hjälper dig från start till mållinje med planering, styrning och genomförande. Genom att vara med från projektstart kan vi hålla reda på resurserna i alla led, göra byggprojektet kostnadseffektivt samt reducera riskerna för fördröjning. Helhetslösningar som bidrar till högre lönsamhet.

Professionell rådgivning

När du anlitar Lambertsson får du en kundorienterad rådgivare med spetskompetens. Rådgivarna inleder nya projekt med uppstartsmöte därefter skräddarsys en projektplan utefter varje kunds behov, förutsättningar och budget.

Tillfällig fiber

Vi på Lambertsson erbjuder tillfällig fiber till er byggarbetsplats. Vår lösningen kan ge dig som kund tillgång till blixtsnabbt och driftsäkert internet upp till 100 Mb/s.

Läs mer om tillfällig fiber

Säkerhetskonceptet - Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Läs mer om säkerhet och skalskydd

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Läs mer om bodetablering

Trygg logistik

Känn dig trygg när du anlitar Lambertsson. Vi säkerställer logistiken genom att leverera utrustning i tid, se till att maskinerna används regelbundet och att de lagerhålls på rätt sätt.

3PL - Tredjepartslogistik

Om du prioriterar kostnadseffektivitet, hög produktivitet och reducerat slöseri kan du anlita oss som er tredjepartslogistik partner. Med 3PL omhändertar vi oklarheterna inom logistiken på byggarbetsplatsen och formar bygget till en högproduktiv arbetsplats.

Läs mer om tredjepartslogistik

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, koner, skyltar m.m.

Läs mer om trafikanordning

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Läs mer om tillfällig el

Kontinuerlig optimering

På Lambertsson optimerar vi processerna kontinuerligt för att skapa mer högproduktiva och kostnadseffektiva arbetsplatser. Lönsam energioptimering är en viktig del av arbetet, därför erbjuder vi energioptimeringssystemet L-CTRL. Systemet används för att enkelt ta kontroll över all energiförbrukning på arbetsplatsen.

Installationer

Vår division Glacell hjälper dig med lösningar inom installation, reservkraft, solenergi, vägbelysning, data/tele. Glacell kommer gärna in tidigt i processen för att utforska era specifika behov och göra ert projekt så framgångsrikt och lönsamt som möjligt.

Läs mer om installationer

Energioptimering

Lambertsson arbetar ständigt för att minska miljöpåverkan. Vi har därför utvecklat energioptimeringssystemet L-CTRL för att på ett kostnadseffektivt sätt bidra till ett bättre beteende.

Läs mer om energioptimering

Personalliggare

Hyr enkelt en elektronisk registreringsbox till ditt ROT-projekt och till det större projektet skapar vi en helhetslösning för säker passering av både personal och materielleveranser.

Läs mer om personalliggare

Kontakta oss

Hitta närmaste depå dig och kom ett steg närmare en lösning.

Till depåer