Smarta tjänster för ditt byggprojekt

El och klimat

Division El innehåller tjänster inom tillfällig el, värme, klimat, fiber och energioptimering. Vi kartlägger ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Lambertsson logistiktjänster - kompletta helhetslösningar

Vi erbjuder projektanpassade logistiklösningar till projektet oavsett storlek, geografisk placering eller komplexitet

Ta kontroll över dina energikostnader på bygget

Lambertsson Control skapar framtidens energi- och klimatsmarta byggarbetsplatser

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Personalliggare

Hyr enkelt en elektronisk registreringsbox till ditt ROT-projekt och till det större projektet skapar vi en helhetslösning för säker passering av både personal och materielleveranser.

Installationer

Vår division Glacell hjälper dig med lösningar inom installation, reservkraft, solenergi, vägbelysning, data/tele. Glacell kommer gärna in tidigt i processen för att utforska era specifika behov och göra ert projekt så framgångsrikt och lönsamt som möjligt.

Vår styrka ligger i helhetslösningar.

Vi hjälper dig från start till mållinje med planering, styrning och genomförande. Genom att vara med från projektstart kan vi hålla reda på resurserna i alla led, göra byggprojektet kostnadseffektivt samt reducera riskerna för fördröjning. Helhetslösningar som bidrar till högre lönsamhet.

Professionell rådgivning

När du anlitar Lambertsson får du en kundorienterad rådgivare med spetskompetens. Rådgivarna inleder nya projekt med uppstartsmöte därefter skräddarsys en projektplan utefter varje kunds behov, förutsättningar och budget.

Trygg logistik

Känn dig trygg när du anlitar Lambertsson. Vi säkerställer logistiken genom att leverera utrustning i tid, se till att maskinerna används regelbundet och att de lagerhålls på rätt sätt.

Kontinuerlig optimering

På Lambertsson optimerar vi processerna kontinuerligt för att skapa mer högproduktiva och kostnadseffektiva arbetsplatser. Lönsam energioptimering är en viktig del av arbetet, därför erbjuder vi energioptimeringssystem. Systemet används för att enkelt ta kontroll över all energiförbrukning på arbetsplatsen.

Kontakta oss

Hitta ditt närmaste kundcenter och kom ett steg närmare en lösning.

Till våra kundcenter
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.