Nyheter och artiklar

Lambertsson löser logistiken åt Stora Enso

Lambertsson har vunnit en upphandling om etablering av 70 bodar åt Stora Enso. Uppdraget ska genomföras på bara en vecka och ställer stora krav på logistiken.

Lambertsson tar täten i omställningen

Lambertsson är drivande i det viktiga arbetet med att minska byggbranschens och hela samhällets klimatpåverkan.

Lambertsson expanderar

I våras var det dags för nyöppning av Lambertssons filial i Umeå, där vi har expanderat med nya och stora lokaler. Lambertssons nya filial blir hela 16 000 kvadratmeter, vilket innebär ett stort lyft för uthyrningsmarknaden i regionen som får en komplett leverantör av anläggningsmaskiner, kranar, el- och andra bygg och industrilösningar.

Det är tillsammans som vi tar hem nya affärer

Lyhördheten och kommunikationen är viktig för att hitta lösningar efter kundernas behov.

Lambertsson storsatsar framåt

Lambertsson har förvärvat delar av logistikföretaget Servistik samt den digitala plattformen Serviplan

Glacell laddar om med nytt ramavtal

Nu kan Sinfras 450 medlemsföretag avropa på högkvalitativa laddstationer från Glacell. Avtalet stärker både Glacells kundbas och roll som ett hållbart alternativ på elmarknaden.

Lambertsson säkrar hela bygget

Under vecka 35 är det återigen dags för Lambertssons säkerhetsvecka. Detta vill vi på Lambertsson uppmärksamma gentemot våra kunder genom att uppmärksamma vårt erbjudande om konsultation/inspektion av ditt projekt enligt Trafikverkets kriterier.

Lambertssons eldrivna kran helt unik i Sverige

Lambertsson är först i Sverige med att erbjuda sina kunder en mobil kran som är helt eldriven. Den miljövänliga och hypermoderna maskinen finns bara i tre exemplar i hela världen.

Ravinen –en konsthall utöver det vanliga

Projektet är ett Lambertsson Optimal – där Peab nyttjar hela Lambertssons bredd med bland annat bodar, byggström, fiber, staket, trafikskyltar, maskiner, vagnar, belysning, värme, ställning, flexibel tillslutning och mycket mer. Ravinen är en konsthall för konst, musik och design som uppförs på Bjärehalvön i Skåne. Byggnaden ligger vid infarten...

Tillbaka på den gröna sidan

Vi har träffat Oskar Meijer som börjar som projektingenjör på Glacell. I tre års tid var han anställd på Glacell som projektledare för solcellsinstallationer i region Öst, innan han valde att prova vingarna utanför Lambertsson.

Bästa handslaget finns i Uppsala

Handslaget är en medarbetarundersökning som känner pulsen på medarbetarna i organisationen. Det är ett bra verktyg för att veta vilka frågor vi ska prioritera för att stärka laget, säger Per Andersson som är kundcenterchef och Tobias Kvick som är regionchef på Lambertsson i Uppsala under intervjun.

Lambertsson Kran – vårt systerbolag

Med mer än 600 operativa byggkranar, kranbilar och bygghissar har vi resurser för alla typer av uppdrag. Lambertsson Kran har stor erfarenhet i planering av arbetsplatsens logistik och erbjuder också serviceavtal för underhåll. Som marknadsledande leverantör och med vårt breda sortiment av produkter och tjänster är det en självklarhet att endast...

Få kontroll över byggklimatet

Lambertssons klimatkontroll är ett erbjudande med tjänster och produkter som gör det enkelt att hålla koll på hur en byggnation mår under byggtiden.

Ett helhetskoncept för energioptimerade fastigheter med Glacell

Vi har mött Jesper Mårtensson som är affärschef för Glacell. Han började som elektriker i Förslöv 1992 och har efter det haft ett antal olika roller inom bolaget. Idag är Glacell uppdelat i två distrikt södra och norra. Södra innehåller orterna Malmö, Helsingborg, Förslöv och Jönköping. I den norra ingår Stockholm, Örebro, Karlstad och Umeå. På...

Anders knackar på

Det har varit många spännande byggen i Anders knackar på under säsongen. Vi på Lambertsson är alltid måna om att sy ihop den totala lösningen för våra kunder. Vi ser till att maskinerna används regelbundet, att de lagerhålls på rätt sätt och att utrustningen levereras i tid. Vi levererar och hämtar maskinerna, var och när du vill. Några av de p...

Lambertsson i nytt avtal med Arkeologerna

Arkeologerna var Lambertssons första kund inom offentlig sektor. 
Det var tio år sedan. Nu har parterna skrivit på ett nytt avtal.

Förvärvar expertis inom bygglogistik

Lambertsson förvärvar delar av logistikföretaget Servistik (den digitala plattformen Serviplan och samtlig bygglogistik).

Ingen ska komma till skada när Sverige byggs

Den 28 april uppmärksamma vi den internationella dagen för arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Ny chef för Lambertssons största region

Lambertsson förstärker företagsledningen genom att rekrytera Erik Junker som ny chef för region syd, bolagets största region.

Lambertsson utökar sitt erbjudande för snabbare och säkrare leveranser

Den nya leveranscontainern ger full koll på alla leveranser och returer, därmed sparar kunden både tid och pengar genom hela projektet

template
template
template

template

template

template

template

Tjänster
template
Status
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Uppdragsgivare
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.