Nyheter och artiklar

Lambertsson fortsätter vara drivande i insatserna för att minska byggbranschens klimatpåverkan – lanserar en ny digital plattform

Nu erbjuder Lambertsson sina kunder plattformen Lambertsson Control – ett system för övervakning, mätning och styrning av driftsmiljön på byggarbetsplatserna. Genom att utveckla en klimateffektiv lösning visar Lambertsson ännu en gång att vi tar täten i omställningen.

Keep Out Trygg och säker byggarbetsplats dygnet runt

Varje år drabbas tusentals svenska byggarbetsplatser av inbrott och stölder. Förutom att det försvinner verktyg och byggmaterial blir kostnaderna för förseningar och självrisker stora.

Lambertsson i nationellt samarbete med Period Pack

Ett nytt samarbetsavtal har slutits mellan Lambertsson och Period Pack. Nu erbjuds period pack till alla tillfälliga arbetsplatser och bodar.

Skydda verktyg och maskiner på ett smartare sätt

En säkrare och effektivare förvaring

Första eldrivna servicebilarna rullar ut

Den gröna omställningen fortsätter

Lambertsson i Umeå satsar på gratis mensskydd

Nu satsar Lambertsson i Umeå på fria mensskydd på toaletterna för de anställda.

Ny satsning på bygglogistik går som tåget

Lambertsson blir en partner genom hela byggprocessen

Ett projekt med Peab utan byggstopp

Ravinen var ett stort projekt där man redan från början var tvungen att planera in någon form av tillslutning. Detta för att bygget skulle kunna genomföras utan avbrott på grund av yttre omständigheter så som väder och vind.

Lambertsson löser logistiken åt Stora Enso

Lambertsson har vunnit en upphandling om etablering av 70 bodar åt Stora Enso. Uppdraget ska genomföras på bara en vecka och ställer stora krav på logistiken.

Lambertsson tar täten i omställningen

Lambertsson är drivande i det viktiga arbetet med att minska byggbranschens och hela samhällets klimatpåverkan.

Stölder på byggarbetsplatser ett fortsatt stort problem

Varje år drabbas tusentals svenska byggarbetsplatser av inbrott och stölder. Förutom att det försvinner verktyg och byggmaterial blir kostnaderna för förseningar och självrisker stora. Byggföretagen gör återkommande kartläggningar i för bygg- och anläggningsbranschen där just problematiken med stölder på byggarbetsplatser uppmärksammas.

Lambertsson expanderar

I våras var det dags för nyöppning av Lambertssons filial i Umeå, där vi har expanderat med nya och stora lokaler. Lambertssons nya filial blir hela 16 000 kvadratmeter, vilket innebär ett stort lyft för uthyrningsmarknaden i regionen som får en komplett leverantör av anläggningsmaskiner, kranar, el- och andra bygg och industrilösningar.

Det är tillsammans som vi tar hem nya affärer

Lyhördheten och kommunikationen är viktig för att hitta lösningar efter kundernas behov.

Lambertsson storsatsar framåt

Lambertsson har förvärvat delar av logistikföretaget Servistik samt den digitala plattformen Serviplan

Glacell laddar om med nytt ramavtal

Nu kan Sinfras 450 medlemsföretag avropa på högkvalitativa laddstationer från Glacell. Avtalet stärker både Glacells kundbas och roll som ett hållbart alternativ på elmarknaden.

Lambertsson säkrar hela bygget

Under vecka 35 är det återigen dags för Lambertssons säkerhetsvecka. Detta vill vi på Lambertsson uppmärksamma gentemot våra kunder genom att uppmärksamma vårt erbjudande om konsultation/inspektion av ditt projekt enligt Trafikverkets kriterier.

Lambertssons eldrivna kran helt unik i Sverige

Lambertsson är först i Sverige med att erbjuda sina kunder en mobil kran som är helt eldriven. Den miljövänliga och hypermoderna maskinen finns bara i tre exemplar i hela världen.

Ravinen –en konsthall utöver det vanliga

Projektet är ett Lambertsson Optimal – där Peab nyttjar hela Lambertssons bredd med bland annat bodar, byggström, fiber, staket, trafikskyltar, maskiner, vagnar, belysning, värme, ställning, flexibel tillslutning och mycket mer. Ravinen är en konsthall för konst, musik och design som uppförs på Bjärehalvön i Skåne. Byggnaden ligger vid infarten...

Tillbaka på den gröna sidan

Vi har träffat Oskar Meijer som börjar som projektingenjör på Glacell. I tre års tid var han anställd på Glacell som projektledare för solcellsinstallationer i region Öst, innan han valde att prova vingarna utanför Lambertsson.

Bästa handslaget finns i Uppsala

Handslaget är en medarbetarundersökning som känner pulsen på medarbetarna i organisationen. Det är ett bra verktyg för att veta vilka frågor vi ska prioritera för att stärka laget, säger Per Andersson som är kundcenterchef och Tobias Kvick som är regionchef på Lambertsson i Uppsala under intervjun.

template
template
template

template

template

template

template

Tjänster
template
Status
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Uppdragsgivare
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.