Nyheter och aktuellt

Glacell samlar kraft åt HIF:s hejarklack

21 apr 2017

Glacell ska se till att vårsolen lyser upp den nyinvigda arenan Olympia i Helsingborg. I april påbörjar Glacell installationen av solceller på taket till södra läktaren, där Helsingborgs IF:s mest hängivna supportrar brukar stå.

Läs mer

Vi utökar vår klimatsmarta maskinpark

18 apr 2017

Byggbranschen behöver minska sin miljöpåverkan, bland annat genom att sänka anläggningsmaskinernas utsläpp. Vi på Lambertsson vill bidra till en hållbar utveckling och investerar därför i fler eldrivna maskiner.

Läs mer

Glacell monterar solceller i unikt fasadprojekt

29 mar 2017

Glacell har just påbörjat installationen av solceller på fasaden till Flustret, den nyskapande entrébyggnaden till stadsdelen Vallastaden i Linköping.

Läs mer

Lambertsson etablerar ny depå i Varberg

24 mar 2017

Vi fortsätter växa och öppnar ny depå i Varberg vilken blir vår tredje i Västra Götaland på kort tid.

Läs mer

Lambertsson har fokus på säkerhet

21 mar 2017

Våra medarbetare och kunder som arbetar på vägarna vistas i en farlig miljö och det är av yttersta vikt att all säkerhet fungerar som den ska. Alla ska komma hem efter en arbetsdag. Mässan På Väg lyfte dessa viktiga frågor. Den 7-8 mars arrangerades mässan På Väg i Jönköping som blev en mötesplats med trafik och säkerhet i fokus. Under dessa da...

Läs mer

Ny 100 tons mobilkran till Malmö

6 feb 2017

Ny 100 tons mobilkran till Malmödepån med den senaste tekniken som ersätter den traditionella lyftvajern.

Läs mer

Lambertsson växer i Göteborg

9 jan 2017

Vi växer och öppnar sin tredje depå i centrala Göteborg. Läget blir något utöver det vanliga, strax intill ett av Trafikverkets nya och spännande infrastrukturprojekt.

Läs mer

Lambertsson satsar på klimatsmarta maskiner

5 dec 2016

Byggbranschen släpper varje år ut mer växthusgaser än alla Sveriges bilar tillsammans. Nu satsar vi på Lambertsson på eldrivna anläggningsmaskiner för att minska utsläppen.

Läs mer

Varför hyra?

Det finns mängder av skäl varför du ska hyra. Ju bättre maskiner du har på bygget, desto smidigare går det. Men det kräver tid, kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark. Genom att hyra av Lambertsson vinner du en rad fördelar. Du får exempelvis tillgång till ett brett sortiment av de senaste produkterna och tjänsterna inom branschen - f...

Läs mer

Lambertsson Sverige i nytt stort vägbelysningsprojekt

3 dec 2016

Lambertsson Sverige fått en beställning av Habau Sverige gällande ett stort vägbelysningsprojekt vid väg 267, Rotebroleden. Rotebroleden är en viktig förbindelse mellan E18 och E4 norr om Stockholm.

Läs mer

Glacell bygger ny stor solcellsanläggning i Lund

2 dec 2016

Lambertsson Sverige AB har genom sitt varumärke Glacell fått ett nytt stort uppdrag vilket innefattar uppförande av 22 stycken solcellsanläggningar på fastigheter som ägs av Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, i Lund. Installationen kommer därmed att bli en av de största solelsanläggningarna installerade i ett bostadsområde. Projektering är i fu...

Läs mer

Lambertsson Sverige tecknar avtal med Malmö Stad

1 dec 2016

Lambertsson Sverige AB vinner nytt anbud i Skåne och tecknar ett ramavtal med Malmö Stad gällande hyresmaskiner.

Läs mer

template

template

Tjänster
Status
Kontraktssumma
Kund
Arkitekt
Uppdragsgivare
Läs mer

 • Status
 • Tillträde
 • Bostäder
 • Rum
 • Boyta
 • Tomtarea
 • Pris
 • Debt free price
 • Månadsavgift
 • Säljstart
 • Säljstart
Läs mer