Bodetablering

Lambertsson Modul hyr ut bodar och moduler för alla behov.

Med lång erfarenhet, och alltid med utveckling i centrum, erbjuder vi en av marknadens modernaste arbetsplatser. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva och flexibla. Och de kan anpassas efter specifika krav och behov.

Våra Premiumbodar

Lambertsson har tillsammans med kunder, arkitekter och utvalda leverantörer utvecklat ett nytt premium-bodsystem för att möta marknadens krav och önskemål. Några av Premium-bodarnas produktegenskaper är lägre energiförbrukning med upp till 40%. Dessutom är den invändiga arbetsmiljön förbättrad genom en ljusare, yttre takbeklädnad för minskat solvärmepåslag och ökad kostnadseffektivitet genom förbättrad yteffektivitet.

Nyckelfärdigt efter dina önskemål

Vi hyr ut och leverera nyckelfärdiga bodar, fullt utrustade efter dina önskemål. Vi tillhandahåller även: 

  • Planskisser
  • Bygglovshandlingar
  • Personlig service
  • Kundanpassat informationssystem

Det enda du behöver göra är att flytta in!

Relaterade tjänster

Säkerhet och skalskydd

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Läs mer om säkerhet och skalskydd

Personalliggare

Hyr enkelt en elektronisk registreringsbox till ditt ROT-projekt och till det större projektet skapar vi en helhetslösning för säker passering av både personal och materielleveranser.

Läs mer om personalliggare

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Läs mer om tillfällig el