El och klimat - vi ger dig kraften du behöver

Inom division El kartlägger vi ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Vi tar hand om beräkningar, dimensionering, leverans och montage. Vi utför för- och färdiganmälan direkt till nätägare samt har kontakt med energileverantören. Dessutom har vi personal på plats för att säkerställa driften.

Vårt uppdrag varierar mycket i omfattning och geografisk spridning. Eftersom inget uppdrag är det andra likt har vi skaffat oss en enormt bred erfarenhet, vilket gynnar dig som kund. Vi kan agera elkonsult och installatör vid större projekt, till exempel kraft, värme och kyla. Vitar även hand om energianvändningen på byggarbetsplatserna. Vinsten är dubbel, en minskad miljöpåverkan och reducerade elkostnader för ditt byggföretag.

Tjänster inom el och klimat

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Läs mer om tillfällig el

Tillfällig värme och klimat

Byggvärme är en mycket viktig del på en byggarbetsplats. Med rätt lösning skapar vi tillsammans förutsättningar för en problemfri byggprocess och en god ekonomi i projektet.

Läs mer om tillfällig värme och klimat

Tillfällig fiber

Vi på Lambertsson erbjuder tillfällig fiber till er byggarbetsplats. Vår lösningen kan ge dig som kund tillgång till blixtsnabbt och driftsäkert internet upp till 100 Mb/s.

Läs mer om tillfällig fiber

Energioptimering

Lambertsson arbetar ständigt för att minska miljöpåverkan. Vi har därför utvecklat energioptimeringssystemet L-CTRL för att på ett kostnadseffektivt sätt bidra till ett bättre beteende.

Läs mer om energioptimering

Kontakta oss

Hitta närmaste depå dig och kom ett steg närmare en lösning.

Till depåer