Mobilkranar

Lambertsson Kran har cirka 50 mobilkranar, larvkranar, kranbilar, teleporter och truckar. Vi utför även manuella lyft, så kallad tunggodshantering, av exempelvis flytt av maskiner inom industrin eller vid ställverk, vattenkraftverk och byggarbetsplatser. Vi arbetar med denna verksamhet under varumärken Bärarelaget Krancenter/Ralling i södra och västra Sverige samt WBM Hyrkranar i Stockholmsregionen.

Bärarelaget Krancenter

Bärarelaget Krancenter utför lyft med mobilkranar, lastbilskranar, truckar och teleskoplastare. Vi utför även manuella lyft, så kallad tunggodshantering, av exempelvis flytt av maskiner inom industrin eller vid ställverk, vattenkraftverk och byggarbetsplatser.

Till Bärarelaget

Ralling

Ralling är entreprenör inom tunga lyft och skapar lösningar för varje lyftuppgift. Vi är också det självklara valet för byggföretag och industrier i södra och västra Sverige vid behov av kranlyft.

Till Ralling

WBM Hyrkranar

Wbm Hyrkranar är det självklara valet för byggföretag och industrier i Stockholmsregionen vid behov av kranlyft med mobilkran. Vi hyr ut regionens modernaste mobilkranar med lyftkapacitet upp till 220 ton.

Till WBM Hyrkranar