Om oss

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar.

Med vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig med att få alla bitar på plats, från minsta skruvdragare till marknadens största kranar. Vi ger dig helt enkelt kraften och musklerna för ditt byggprojekt. Kortare byggtider, bättre kontroll över kostnaderna och smidigare processer är bara några av fördelarna med att anlita oss. Lambertsson Sverige kan även erbjuda dig olika energilösningar i form av solenergi.

Vår Affärsidé

Lambertsson skall tillhandahålla konkurrenskraftiga produkter och tjänster, som genom sin kvalitet och kompetens kommer att gynna våra beställare. Genom nytänkande och yrkesskicklighet skall vi tillsammans med våra leverantörer göra kundernas intresse till vårt och därmed uppfylla deras behov och förväntningar.

Våra kärnvärden

Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga – dessa är Lambertssons grundmurade kärnvärden som hela vårt varumärke bygger på.

Hållbarhet

Allt som vi människor gör påverkar vår värld, både nu och på längre sikt. Att bidra till en hållbar utveckling - miljömässigt, ekonomiskt och socialt.

Jobba hos oss

För oss på Lambertsson är det viktigt att få vara delaktiga, kunna utvecklas och tycka att det är roligt att gå till jobbet. Hos oss har alla möjlighet att påverka sin arbetssituation.

Våra Varumärken

Tillsammans med våra varumärken och dotterbolag stärker vi våra helhetslösningar samtligt som vi bevarar den lokala närvaron.

Företagsuppgifter

Lambertsson är uppdelad i två olika bolag, Lambertsson Sverige AB och Lambertsson Kran AB. Nedan finner du företagsuppgifter för båda bolagen.

Historiken bakom Lambertsson

Framgångshistorian började i Göteborg på 70-talet. Idag är Lambertsson rikstäckande verksamhet och en av de största uthyrare av byggrelaterade tjänster. Läs historian från uppstart till nutid.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.