Uthyrning av byggkranar

Med 400 byggkranar mellan 30 och 900 tonmeter är Lambertsson en av norra Europas största aktörer för uthyrning av lyftkranar.

Vi har valt att samla utrustning och personal i Stockholm, Göteborg, Malmö och Piteå. Därifrån transporterar vi sedan både kranar och spetskompetens ut till olika byggen runt om i hela landet. Vi finns även representerade i Norge och Finland av systerbolag.

Viktigt för oss är att säkerställa kvalitet och funktion, vår styrka är vår serviceorganisation, som verkar över hela landet. Med de välutrustade servicebilarna finns de alltid till hands för att omgående kunna avhjälpa eventuella fel.

Som marknadsledande leverantör och med vårt breda sortiment av produkter och tjänster är det en självklarhet för oss att endast arbeta med de bästa varumärkena. Därför är vi glada över att stå som generalagenter för Potain byggkranar.

Våra modeller inom Byggkranar

Semimobila självresande kranar

Fristående, lätta att transportera, montera och demontera gör semimobila kranar ett naturligt val för det mindre projektet. Vi har en rad semimobila kranar till uthyrning av olika arbetsradie, krokhöjder och kapacitet. Hyr en semimobil kran anpassad efter ditt projekt.

Tornkranar

Till byggarbetsplatsen som kräver långsiktig och hög lyftkapacitet är tornkran det självklara valet. Vi ett brett utbud av tornkrans modeller till uthyrning av varierande krokhöjder, arbetsradie och kapaciteter. Hyr tornkranen bäst lämpad för din byggarbetsplats.

Bilburna kranar

Bilburna kranar kombinerar den höga mobiliteten hos en mobilkran med de funktionella fördelarna hos en tornkran. Vi en rad bilburna kranar till uthyrning av varierande kapacitet, arbetsradie och krokhöjder. Hyr en bilburen kran särskilt lämpad för ert arbete.

Hyr kranförare

Optimera era lyft och hyr kranförare av oss. I region Syd har
du möjlighet att hyra in erfarna kranförare med stor branschvana.
Kombinera gärna kran och kranförare ifrån oss.

Kontakta oss

Kontakta Lambertsson Kran

Våra krandepåer servar hela Sverige.
Kontakta din närmaste depå för mer information.

Till depåer