Våra kärnvärden

Jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga är Lambertssons kärnvärden och det som bäst beskriver oss som personer, vad vi står för och hur vi jobbar. Här kan du läsa mer om vad det innebär för alla oss som jobbar på Lambertsson.

Våra kärnvärden, eller JUPP:en som vi säger internt, är nämligen vägledande i precis allt vi gör och bärare av hela vår företagskultur. Vad innebär då JUPP:en för alla oss som jobbar på Lambertsson?

Jordnära

Vi ska vara kända för ett jordnära arbetssätt med korta beslutsvägar. Alla vi som jobbar på Lambertsson ska vara öppna, ödmjuka och lyhörda. Vi vill ha en prestigelös organisation där du känner dig som en i familjen.

Utvecklande

Vi ska vara nyskapande och öppna för förändring. Det lyckas vi med genom att våga ta oss an utmaningar, ta vara på allas kompetens och erbjuda möjlighet till utveckling och delaktighet. Vi är helt övertygade om att det är så vi på bästa sätt utvecklar vår verksamhet.

Personliga

Lambertsson ska vara det personliga företaget. Genom ärlig och förtroendefull dialog ska vi skapa och bibehålla långvariga och goda relationer, internt som externt. Vi bryr oss om varandra, bjuder på oss själva och tar ett stort ansvar för vår egen och andras arbetsmiljö.

Pålitliga

På Lambertsson ska vi uppträda med god affärsetik och yrkesskicklighet. Vi är kompetenta, professionella och håller vad vi lovar. Det gäller internt som externt, i stort och smått.

Är du sugen på nytt jobb?

Här hittar du alla lediga jobb inom Lambertsson just nu.

Etik och socialt ansvarstagande

I Lambertsson arbetar vi med god etik och socialt ansvarstagande. Vi strävar efter långsiktiga och förtroendefulla relationer till varandra.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.