Hyra byggställning till ditt byggprojekt

Behöver du hyra byggställning till ditt projekt? Hos Lambertsson kan du hyra byggställning och tillbehör som kan användas till alla typer av arbeten.

På Lambertsson hyr vi ut ställningssystemet Haki Universal som är av klassen modulställning. Systemet har stor flexibilitet och är anpassningsbar till alla typer av arbeten, oavsett om det skall vara en murarställning, målarställning eller ställning inom industrin.

Vi hyr ut kompletta ställningslösningar för dig som behöver hela paketet och vi hyr även ut ställningstillbehör för dig som behöver komplettera din ställning med ställningsmaterial.

Vårt tillbehörssortiment omfattar allt från konsoler, kopplingar, stegar och trappor till detaljer för hängande ställning. Ingående komponenter kan även användas för uppbyggnad av fristående trapptorn, rullställningar, läktare, scener och andra temporära konstruktioner.

Varför hyra byggställning?

Att hyra byggställning är ett smidigt och kostnadseffektivt för det enskilda projektet. Du får ställningsmaterial specifikt anpassat för just ditt projekt. Du kommer inte att behöva improvisera eller minska på säkerheten för att hitta lösningar till problem som kan uppkomma på grund av brist på material. Du får även rådgivning av vår kunniga personal på depåerna. De hjälper dig med vad som är optimalt just för ditt projekt.

Kontakta oss

Hitta ditt närmaste kundcenter och kom ett steg närmare en lösning.

Till våra kundcenter
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.