För en värld utan barnarbete

Lambertsson stödjer Musikhjälpen som återkommer för fjortonde gången (13–19 december). Denna gång kommer glasburen stå på Gamla torget i Norrköping. Temat som vi stödjer i är ”För en värld utan barnarbete”.

Vi på Lambertsson har flera år fått det spännande uppdraget att bygga och etablera studion och alla servicemoduler till Musikhjälpen. Den sex dygn långa sändningen kommer som vanligt att fyllas av gäster och artister i Lambertssons specialbyggda bur. 

Syftet med insamlingen är att pengarna som samlas kan gå till att ge fler barn möjlighet till gratis skolgång och skolmaterial. En annan åtgärd kan vara att stödja familjer så att de blir mindre ekonomiskt sårbara. Det behövs också mer kunskap, lagar och åtgärder. Därför kan pengarna från Musikhjälpen också gå till att utbilda och påverka för att öka kunskapen om barnarbete.

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som lyfter en undanskymd mänsklig katastrof. Insamlingen bygger bland annat på publikens låtönskningar, men då även bidra direkt genom vår insamling https://bossan.musikhjalpen.se/lambertssonboessan

Läs tidigare nyheter och artiklar

Keep Out Trygg och säker byggarbetsplats dygnet runt

Varje år drabbas tusentals svenska byggarbetsplatser av inbrott och stölder. Förutom att det försvinner verktyg och byggmaterial blir kostnaderna för förseningar och självrisker stora.

Lambertsson i nationellt samarbete med Period Pack

Ett nytt samarbetsavtal har slutits mellan Lambertsson och Period Pack. Nu erbjuds period pack till alla tillfälliga arbetsplatser och bodar.

Första eldrivna servicebilarna rullar ut

Den gröna omställningen fortsätter

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.