Lambertsson och Züblin i nytt samarbete

Lambertsson Sverige och Züblin Scandinavia har tecknat ett nytt samarbetsavtal.

Avtalet omfattar samtliga produkter och tjänster i Lambertssons utbud och sträcker sig i 12 månader med möjlighet till förlängning. 

-Med hjälp av vårt anbud vann Züblin upphandlingen för en del utav Lovö gällande projektet förbifart Stockholm. Det är nu roligt att vi tar det här steget tillsammans och vår förhoppning är att det här är början på ett långsiktigt starkt samarbete mellan Lambertsson och Züblin säger Christopher Shotey, säljare på Lambertsson.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson och ett bygge i medborgarnas tjänst

Ett par års planering och lika lång byggtid, men sen ska ett uppdaterat medborgarhus stå klart. Lambertsson är med på resan när Peab totalrenoverar söderbornas populära samlingsplats på Medborgarplatsen.

Lambertsson – helhetsleverantör till Varvsstaden

Elförsörjning, kameraövervakning, passagesystem och fiber – när Malmös nya stadsdel Varvsstaden växer fram utgör Lambertsson en trygg och kunnig partner.

Lambertsson förvärvar delar av Peab Marin

Lambertsson Sverige förvärvar Peab Marins avdelning för el och mekanik. Det innebär att vi förstärker vår kompetens och vårt utbud av tjänster i havsnära miljöer.

Lambertsson <3 Musikhjälpen

Musikhjälpen är på plats i Umeå! I kväll den 11 december klockan 20 börjar direktsändningen som pågår i 144 timmar. Vi fick det spännande uppdraget att bygga och etablera studion och alla servicemoduler på Rådhustorget.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.