Lambertsson öppnar i Sälen och kompletterar i Norrland.

Som är ett av de större företagen på den svenska uthyrningsmarknaden fortsätter vi vår expansion i Sverige och startar en ny projektdepå i Sälen och kompletterar verksamheten i Luleå, Umeå och Sundsvall.  

-Lambertsson har i flera år erbjudit el-tjänster men vi är nu redo att erbjuda kunderna en helhetslösning på flertalet orter i Norrland, säger marknadschef Per Hovbrandt.        

Lambertsson erbjuder totallösningar samt tjänster inom maskinuthyrning,  tillfällig-el, moduler och trafikanordningar.

Luleå

Nordkalottvägen 20, 972 54 Luleå

Umeå

Lärlingsgatan 31, 904 22 Umeå

Sundsvall

Arbetsledarvägen 14, 863 41 Sundsvall

Maskinuthyrning

Utforska Lambertssons breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver en hel maskinpark till det större projektet har vi det du behöver.

El och klimat

Division El innehåller tjänster inom tillfällig el, värme, klimat, fiber och energioptimering. Vi kartlägger ditt behov av värme och byggkraft från projektets början till dess slut.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson fortsätter sin satsning på gröna maskiner

Lambertsson går med sin satsning på gröna maskiner före i omställningen och erbjuder ännu fler maskiner för bättre miljö och hållbarhet.

Trygga arbetsplatser för alla

Lambertsson lanserar arbetsmiljösatsningen Säker Sak™

Lambertsson lanserar digitala kontrollintyg

Vi är först med digitala kontrollintyg via QR-kod.

Vi säkrar projekt på E4

Lambertsson i samarbete med Barslund på nya E4 utanför Ljungby.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.