Lambertsson tecknar avtal med Eskilstuna kommunfastigheter

Lambertsson tecknar ytterligare ett kommunavtal och stärker sin närvaro i Mälardalen. Upphandlingen vanns genom att Lambertsson fick fulla utvärderingspoängen både på fysisk butik samt kvalitén i leveranser och lägsta pris.

-Vi är naturligtvis glada över avtalet. Det är ett kvitto på att det arbete som vi har gjort på att effektivisera verksamheten och att vi löpande jobbar med åtgärder i vår NKI (nöjd-kund-index) ger resultat. Det är också ett bevis på att kunderna uppskattar vårt dagliga arbete med att skapa säkra arbetsmiljöer. Vårt mål är trygga arbetsmiljöer för alla, säger marknadschef Per Hovbrandt.

Kommunfastighet arbetar inom tre affärsområden; bostäder, lokaler och bad. K-fast äger cirka 7 600 lägenheter såväl centralt som på landet och förvaltar cirka 500 000 kvm kommunala verksamhetslokaler. Affärsområde bad består av Munktellbadet, Eskilstunas badhus som öppnade i maj 2016. Inom verksamheten finns det ett antal arbetslag som ansvarar för fastighetsskötsel, lokalvård, med mera. K-fast har även en egen avdelning för byggservice och är idag cirka 450 medarbetare.

Upphandlingen omfattar följande enheter:

▪ Eskilstuna Kommunfastigheter AB

▪ Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö AB

▪ Eskilstuna Logistik och Etablering AB

Det är byggserviceavdelningen på kommunfastigheter som är användaren av avtalet och som har en kontraktstid från den 1 december 2020 till den 30 november 2022, med möjlighet till två års förlängning.

För mer information: Per Hovbrandt, Marknadschef, Lambertsson Sverige AB

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.