Lambertsson vädjar om samarbete för minskad risk för spridning av coronaviruset

Lambertsson är en del i samhällsbyggandet och med det kommer ett stort ansvar, inte minst i svårare tider som idag med coronaviruset.

Som stor arbetsgivare värnar vi om våra anställda, men också om våra samarbetspartners, såsom kunder, underentreprenörer och leverantörer. Vi vill därför tillsammans med er aktivt bidra till att minimera spridningen av coronaviruset.

Lambertssons utgångspunkt för begränsning av smittspridning är Folkhälsomyndighetens riktlinjer och instruktioner samt motsvarande i de övriga länder där vi är verksamma.

Lambertsson har tagit fram egna regler och uppmaningar baserade på Folkhälsomyndighetens instruktioner. Bland annat uppmanar vi till en mycket god handhygien och extra städning på arbetsplatser, att stanna hemma vid sjukdom samt undvika fysiska möten och onödiga resor.

Då Folkhälsomyndighetens instruktioner ständigt förändras följer vi utvecklingen noga och uppdaterar informationen till medarbetare kontinuerligt. Vi uppmanar också våra medarbetare att ta ett eget ansvar för att hålla sig uppdaterade.

Tillsammans – i en öppen och konstruktiv dialog – kan vi verka för att minimera spridningen av coronaviruset och därmed även begränsa effekterna på våra olika verksamheter.

Vid frågor, vänligen hör av er till er kontaktperson på Lambertsson.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Onlinetjänst som effektiviserar byggprojekten

LambertssonOnline digitaliserar returer och kontrollintygen

Lambertsson Sverige AB tecknar ramavtal med Tekniska verken i Linköping AB

Lambertsson Sverige AB tecknar nytt Ramavtal för inhyrning av maskiner med Tekniska verken i Linköping AB.

Lambertsson <3 Musikhjälpen

Musikhjälpen är på plats i Västerås! Lambertsson fick det spännande uppdraget att bygga och etablera studion och alla servicemoduler på Stora torget.

Vd-succession i Lambertsson Sverige AB

Lambertsson Sverige AB genomför en vd-succession och nuvarande vd Ola Angel överlämnar sin post till Peter Mikes. Peter börjar sin tjänst i november och övertar vd-rollen efter Ola Angel från årsskiftet.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.