Skydda verktyg och maskiner på ett smartare sätt

En säkrare och effektivare förvaring

Lambertssons säkerhetscontainer

Lambertssons säkerhetscontainer är en produkt som hjälper till att stoppa stölder av verktyg och material på byggarbetsplatser. Den har fullgott skalskydd, och kompletterad med larm och normal insatstid är det extremt svårt att göra inbrott. Säkerhetscontainern som är ett nytt tillskott i produktsortimentet gör det enkelt och smidigt för kunderna att förvara maskiner och verktyg ute på arbetsplatserna. Containern är framtagen för att ge ett effektivt skydd som ska förhindra inbrott mot roterande och skärande verktyg. Med våra säkerhetscontainrar blir det bättre ordning och reda. Dessutom har de lång livslängd, hög säkerhetsnivå, låg underhållskostnad och är en integrerad del av ID06-passage och Lambertsson Online. Säkerhetscontainern finns idag i två olika modeller och storlekar beroende på behov.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Keep Out Trygg och säker byggarbetsplats dygnet runt

Varje år drabbas tusentals svenska byggarbetsplatser av inbrott och stölder. Förutom att det försvinner verktyg och byggmaterial blir kostnaderna för förseningar och självrisker stora.

Lambertsson i nationellt samarbete med Period Pack

Ett nytt samarbetsavtal har slutits mellan Lambertsson och Period Pack. Nu erbjuds period pack till alla tillfälliga arbetsplatser och bodar.

Första eldrivna servicebilarna rullar ut

Den gröna omställningen fortsätter

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.