Våra Varumärken

Hos oss på Lambertsson är det viktigt att kunna erbjuda en personlig närhet till kunden – en lokal närvaro.

För oss innebär detta en hög servicegrad där vi genom företagets organisation och affärsområden samarbetar så du som kund får ett helhetserbjudande. Med ett brett sortiment av produkter och tjänster inklusive hög grad av spetskompetens ifrån det lilla lokala företaget men med säkerheten finns i det stora företags resurser.

Våra varumärken och dotterbolag

Bärarelaget Krancenter

Bärarelaget Krancenter utför lyft med mobilkranar, lastbilskranar, truckar och teleskoplastare. Vi utför även manuella lyft, så kallad tunggodshantering, av exempelvis flytt av maskiner inom industrin eller vid ställverk, vattenkraftverk och byggarbetsplatser.

Europakranar

På Lambertsson hyr vi inte bara ut kranar, vi jobbar också med försäljning av nya och begagnade kranar under namnet Europakranar. Lambertsson har agenturen för Potain, som är en av världens största krantillverkare. Lagret för Europakranar finns i Göteborg.

Glacell

Glacell beräknar, monterar och säljer solceller till statliga och kommersiella aktörer som vill producera miljövänlig el på ytor de själva äger.

Ralling

Ralling är entreprenör inom tunga lyft och skapar lösningar för varje lyftuppgift. Vi är också det självklara valet för byggföretag och industrier i södra och västra Sverige vid behov av kranlyft.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.