Samarbete för minskad risk för spridning av coronaviruset

Den nya ökningen av Coronaviruset är oroväckande och vi på Lambertsson vill därför be leverantörer och kunder att i möjligaste mån boka besök.

Vi har tagit fram regler och uppmaningar baserade på Folkhälsomyndighetens instruktioner. Bland annat uppmanar vi till avstånd på våra Kundcentra och Filialer till kund och om det är möjligt att denne väntar ute eller i bilen vid färdigställande av order.

Tillsammans – i en öppen och konstruktiv dialog – kan vi verka för att minimera spridningen av coronaviruset och därmed även begränsa effekterna på våra olika verksamheter. Vid frågor, vänligen hör av er till er kontaktperson på Lambertsson. Vi följer utvecklingen noga och uppdaterar kontinuerligt med löpande information. 

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Som arbetsgivare värnar vi om våra anställda, men också om våra samarbetspartners, såsom kunder, underentreprenörer och leverantörer. Vi vill därför tillsammans med er aktivt bidra till att minimera spridningen av coronaviruset.

Boka tid

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.