3PL - Tredjepartslogistik

Med vår tjänst 3PL (tredjepartslogistik) ger vi er möjlighet att reducera er kostnader och öka produktionen för ert byggnadsprojekt med kostnadseffektiva logistiska lösningar. Vi skräddarsyr vår lösning efter era behov och byggprojektets storlek.

Bas-tjänster inom 3PL

Trafiklots

Vi tar ansvar för trafik in och ut som minimerar antal fordon och bidrar till säkrare arbetsplatsmiljö. Minskar även väntetider för byggnadsarbetare.

Samlastning och transport av byggmaterial

Genom att planlägga och samlasta transport av byggmaterial. Minskar vi antalet transporter, minimerar väntan och skapar bättre produktsförutsättningar.

Avfallshantering

Vi bistår med miljöstationer, kärl och interncontainers. Som blir placerade optimalt logistiskt. Sedan sköter vi även underhållet och tömningen.

Gemensam APD-plan

Visualiserar APD-planerna sådant som kan påverka framkomlighet i området.

Sommar- och vinterväghållning

Vi kan bistå med underhåll av vägarna som inkluderar snöröjning, sandning och sopning av gator, gångbanor och allmän platsmark. Så ni kan fokusera på det väsentliga.

Intransport av material

Vi kan sköta intransport av material på arbetsplatsen, och ge er rätt material på rätt plats i rätt tid. Detta minskar onödig väntan.

Relaterade tjänster

Säkerhet och skalskydd

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Läs mer om säkerhet och skalskydd

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Läs mer om bodetablering

Personalliggare

Hyr enkelt en elektronisk registreringsbox till ditt ROT-projekt och till det större projektet skapar vi en helhetslösning för säker passering av både personal och materielleveranser.

Läs mer om personalliggare