Premiumbodar

Vi är särskilt stolta över våra premiumbodar och hävdar att de är bland de bästa på marknaden.

För att göra premiumbodarna riktigt smarta och flexibla samarbetade vi med kunder, leverantörer samt arkitekter. Resultatet är ett utbud av bodar som kan kombineras så att dess planlösningar täcker de flesta behov. Yteffektiviteten har förbättrats med 5-15 procent jämfört med tidigare bodsystem.

De öppna planlösningarna känns extra rymliga tack vare en förändrad konstruktion av bodskarvarna. De öppna ytorna är dessutom försedda med akustiktak som ger en mycket bra ljud- och arbetsmiljö.

Reducera uppvärmningskostnaderna med förbättrat klimatskal

Energiförbrukningen har nästan halverats tack vare ett förbättrat klimatskal, värmeåtervinning från torkskåp och frånluft samt genom att alla ytterdörrar i trä har dörrstängare. Detta ger både miljövinster och reducerade uppvärmningskostnader. Ytterdörrarna är försedda med klassat lås.

Utrustade för funktionallitet och komfort

Bodarna är dessutom utrustade med praktiska hyllor för att på ett enkelt sätt ladda byggarbetsplatsens mobiltelefoner. Dusch- och omklädningsdelen är möjlig att avgränsa när det finns behov av avskildhet och den har ventilation med värmeåtervinning, något som är speciellt för preiumboden.

Kontorsarbetsplatserna i premiumbodarna är utrustade med höj- och sänkbara skrivbord samt ergonomisk kontorsstol med högt ryggstöd.

En annan detalj är kabelrännan i korridortaket som underlättar olika typer av installationer. För att öka komforten och funktionaliteten är dessutom pentryn i vissa modeller försedda med både besticklåda och diskmaskin.

Våra premiumbodar

Hyra Personalbodar

Hyr personalbodar med hög standard och unika planlösningar.

Hyra Kontorsbodar

Hyr bodar för kontor och konferens med god arbetsmiljö.

Hyra Hygienbodar

Hyr bodar för hygienen på byggarbetsplatsen.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.