Tillfällig fiber kopplar upp ert bygge till nätet

Låt oss koppla upp din byggarbetsplats till blixtsnabb datatrafik med driftsäkert fiber.

Vi på Lambertsson är först i Sverige med att erbjuda tillfällig fiber till er byggarbetsplats. Vår tillfälliga fiber lösning kan vi ge dig som kund tillgång till blixtsnabbt och driftsäkert internet upp till 100 Mb/s.

Vi möter dagens digitala kapacitetskrav

För varje dag som går tar teknologin större och större grepp om våra arbetsplatser för att hjälpa och avlasta vårt dagliga arbete med exempelvis kameraövervakning, APD-planer och 3D-ritningar. Men för varje framsteg inom teknologin krävs det en motprestation, vilket är datakapacitet. Med vår tillfälliga fiberlösning kommer datakapacitet var ditt minsta bekymmer på din arbetsplats.

Imponerande leveranstid - 13 dagar.

Med fokus på att handläggningstiden skulle bli så kort som möjligt. Förut har det tagit flera månader att få fiberuppkoppling, vi har kapat ledtiden och kan vi leverera tillgällig fiber till er arbetsplats på rekordsnabba två veckor.  Leveranstiden kan dock variera beroende på tillstånd för bl.a. grävning.

Kom närmare en tillfällig fiberlösning

Vi är här för att svara på dina frågor och hjälpa dig
att hitta rätt tillfällig fiberlösning för ditt projekt.

Till kontaktformuläret

Kontakt

Lambertsson Fiber

Telefon: 020-88 25 00

Relaterade tjänster

Tillfällig el

Lambertsson hjälper dig kartlägga ditt behov av byggkraft på arbetsplatsen. Vi består även med beräkningar, dimensionering, leverans och montage av tillfällig el till ditt projekt.

Keep Out

Vår säkerhetstjänst Keep Out skapar trygghet och säkerhet på er byggarbetsplats. Keep Out hjälper övervakar och larmar på hela bygget, från containrar och bodar till minsta handverktyg.

Bodetablering

Lambertsson hyr ut bodar och moduler för alla behov. Vi erbjuder marknadens modernaste arbetsplatser till ert projekt. Våra bodar och moduler är miljöeffektiva, flexibla och kan anpassas efter era specifika krav och behov.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.