Ingen ska komma till skada när Sverige byggs

Den 28 april uppmärksamma vi den internationella dagen för arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatsen

Vi på Lambertsson gör mycket för att förbättra arbetsmiljön i byggindustrin. Faktum är att hela vår bransch gör en hel del. Trots detta går utvecklingen åt fel håll. Det kan vi aldrig acceptera. Det är inte bara kunskap vi har att dela med oss. Vi har också produkterna som gör arbetsplatsen tryggare.

Som en av de stora i branschen har vi möjlighet att på riktigt göra skillnad. Skillnad för alla de män och kvinnor som sliter på sina kroppar för att bygga vårt land. Men skillnad också för dem som väntar på att någon ska komma hem efter arbetsdagens slut. 

Vår vision är att ingen ska skadas eller omkomma på Sveriges byggarbetsplatser. Därför uppmärksammar vi Arbetsmiljödagen tillsammans med andra branscher denna dag. 

Lämna inte omtanken hemma. Om du hade sett på dina medarbetare på samma sätt som du ser på dina egna familjemedlemmar, hur många onödiga risker och olyckor skulle du då kunna förhindra? Tillsammans för säkra och hälsosamma arbetsplatser –Var rädd om dig själv och andra! 

Läs tidigare nyheter och artiklar

Lambertsson utökar sitt erbjudande för snabbare och säkrare leveranser

Den nya leveranscontainern ger full koll på alla leveranser och returer, därmed sparar kunden både tid och pengar genom hela projektet

Ramavtal om trafiklösningar ger Lambertsson uppdrag i hela landet

Lambertsson har tecknat ramavtal med den nationella inköpscentralen Sinfra. Detta efter att vi vunnit en upphandling om att leverera material och tjänster inom trafikavstängningar.

Lambertsson expanderar i Umeå – idag går flytten till nya större lokaler

16 000 kvadratmeter. Så stor blir Lambertssons nya filial i Umeå. Det innebär att staden får en komplett leverantör av anläggningsmaskiner, kranar, el- och andra bygg- och industrilösningar.


Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.