Lambertsson Sverige i nytt stort vägbelysningsprojekt

Lambertsson Sverige fått en beställning av Habau Sverige gällande ett stort vägbelysningsprojekt vid väg 267, Rotebroleden. Rotebroleden är en viktig förbindelse mellan E18 och E4 norr om Stockholm.

Projektet omfattar att belysning skall uppföras på en sträcka om 6 kilometer samt att gång- och cykelbanor skall bli belysta och sammanhängande längs hela vägen. Armaturerna kommer att installeras med automatiskt ljusreducering med närvarostyrning för att öka trygghetskänslan och minska energiförbrukningen. Broarna längs leden kommer att effektbelysas samt gestaltningsbelysning kommer att upprättas på vägsträckan. Målsättningen är att arbetet skall vara klart den 30 september, 2018.

Projektet är en utförandeentreprenad med samverkan, konsultering samt bedömning av el- och telesystem med fokus på belysning av väg, gång- och cykelbanor samt tillhörande broar.

Utöver ovanstående arbete har Lambertsson Sverige även fått uppdraget att tillhandahålla projektet med tillfällig el och belysning samt maskinuthyrning.

Läs mer om projektet på Trafikverkets hemsida.

Relaterade tjänster

Trafikanordning

Vi erbjuder en helhetslösning inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt sortiment finner ni TMA-bilar, trafikbuffert, barriärer, avspärrningsmaterial och skyltar m.m.

Maskinuthyrning

Utforska vårt breda sortiment av maskiner för uthyrning. Vare sig du saknar en enskild maskin till ditt projekt eller behöver komplettera din maskinpark till det större projektet, har vi det du behöver.

Läs tidigare nyheter och artiklar

Glacell bygger ny stor solcellsanläggning i Lund

Lambertsson Sverige AB har genom sitt varumärke Glacell fått ett nytt stort uppdrag vilket innefattar uppförande av 22 stycken solcellsanläggningar på fastigheter som ägs av Lunds Kommuns Fastighets AB, LKF, i Lund.

Lambertsson Sverige tecknar avtal med Malmö Stad

Lambertsson Sverige AB vinner nytt anbud i Skåne och tecknar ett ramavtal med Malmö Stad gällande hyresmaskiner.

Lambertsson satsar på klimatsmarta maskiner

Byggbranschen släpper varje år ut mer växthusgaser än alla Sveriges bilar tillsammans. Nu satsar vi på Lambertsson på eldrivna anläggningsmaskiner för att minska utsläppen.

Lambertsson har fokus på säkerhet

Våra medarbetare och kunder som arbetar på vägarna vistas i en farlig miljö och det är av yttersta vikt att all säkerhet fungerar som den ska. Alla ska komma hem efter en arbetsdag. Mässan På Väg lyfte dessa viktiga frågor.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.